You are on page 1of 2

 Architects

ATAH
 Location
Chou Duan Lu, Keqiao Qu, Shaoxing Shi, Zhejiang Sheng, China
 Lead Archtiects
Guang Xu, Lilas Dandan Wang
 Design Team
Fan He, Zhenqin Yang, Zhen He, Vee Wei
 Area
12000.0 m2
 Project Year
2018
 Photographs
Shiromio
 LDI
Zhejiang Zhonghe Architectural Design Co,.LTD
 Curtain Wall Consultant
Baoye Group
 Client
Office of CTC Development
Setelah badan utama bangunan selesai, kantor ATAH memimpin desain desain interior pusat perbelanjaan. Tata
letak ruang interior sesuai dengan bentuk mal yang berbentuk zaitun, dan bagian tengah dari pusat perbelanjaan
membentuk atrium besar. Bayangan struktur langit-langit seperti lapisan sutra yang ditaburkan di ruang
berwarna terang. Dua kelompok jembatan bentang panjang non-paralel menjalin garis bisnis utara-selatan.
Empat kelompok eskalator memimpin pelanggan dari ruang bawah tanah ke bioskop di daerah tinggi.
After the main body of the building was completed, the ATAH office led the design of the interior
design of the shopping center. The layout of the interior space conforms to the shape of the olive-
shaped mall, and the central part of the shopping center forms a grand atrium.The shadow of the
ceiling structure is like a layer of silk sprinkled in a light-colored room. Two groups of non-parallel
long-span bridges interweave the north-south business lines. Four groups of escalators lead
customers from the basement to the cinema in the high area.

Sebanyak empat lapis langit-langit dan bentuk tanah logika melanjutkan presentasi tekstur tekstil, dan fitur
tekstur setiap lapisan dibentuk oleh integrasi pemetaan dan sistem langit-langit yang berbeda. Sisi thebridge
ditutupi dengan plat aluminium berwarna sederhana untuk menyembunyikan cahaya. Tekstur marmer melingkar
dari aula tengah di lantai pertama seperti jongkok di tengah aula, tetapi kelihatannya seperti bintang.
A total of four layers of ceiling and ground form logic continue the presentation of textile texture,
and the texture features of each layer are formed by the integration of different mapping and ceiling
systems. The side of thebridge is covered with a simple light-colored aluminum plate to hide the
light. The circular marble texture of the central hall on the first floor is like a squat in the middle of
the hall, but it looks like a star.

Lokasi tiga lantai menghubungkan pusat perbelanjaan dan sisi utara jembatan langit, yang disebut "mata
perayaan" karena postur peledakan morphologinya. Pandangan publik terbaik dari plaza luar terbuka disediakan
dalam hubungan profil. Tempat ini juga tempat suci untuk acara seni berbasis acara. Sebagai tanggapan terhadap
ruang ini, kami menyatukan pembagian langit-langit dan panel aluminium atap melalui matriks perspektif, dan
menyalakan bagian alis melalui langit-langit BARRISOL. Sentuhan romantis jaring bintang diaplikasikan di
bagian bawah jembatan.
The three-story location connects the shopping center and the north side of the sky bridge, which is
called the "eye of celebration" because of its morphological blasting posture. The best public view of
the outdoor central plaza is provided in the profile relationship. It is also a holy place for event-based
art events. In response to this space, we unify the division of ceiling and roof aluminum panels
through the perspective matrix, and light up the eyebrow part through the BARRISOL ceiling. A
romantic touch of star net was applied at the bottom of the bridge.